Kwaliteit

Kwaliteit van zorg

Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van mijn zorg voldoet aan strenge seisen. Om dit actief uit te dragen, heb ik me verbonden aan de beroepsvereniging NVPA. Ik houd mijn vakkennis up-to-date door bijscholing te volgen en houd me aan de richtlijnen voor het voeren van een praktijk. Ik sta geregistreerd in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ® en val onder het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

Klachten

Daarnaast heb ik me verbonden aan de klachtenregeling van het NVPA. Mocht je ontevreden zijn over mijn dienstverlening, hoop ik dat je altijd eerst met mij in gesprek gaat om je klacht te bespreken. Als we er samen onverhoopt niet uitkomen, kun je hier meer lezen over de klachtenprocedure van het NVPA. Voor de beroepscode van het NVPA klik je hier.

Mijn praktijk is aangesloten bij

Opleidingen

Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht (Bachelor Social Work), de Hogeschool Arnhem & Nijmegen Master Social Work), de Sociale Academie Utrecht (post-hbo Psychosociale Therapie) en het Bijscholingsinstituut voor Therapeuten (EMDR).

Algemene voorwaarden

Om zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over mijn bedrijfsvoering en mijn manier van werken, heb ik een aantal algemene voorwaarden opgesteld. Deze zijn hier te lezen. Hierin vind je informatie over onder andere de praktijkafspraken, rapportage, facturering en het afzeggen van afspraken.

Privacy statement

Mijn privacy statement staat hier beschreven.